آدرس مطب : تهران – خيابان مطهرى – خيابان فجر – روبروى بيمارستان جم- كوچه شهيد نظرى – ساختمان زهره – طبقه ٥ – واحد ١٦

جراحی قطع لیگامان چیست؟ چگونه باعث افزایش طول آلت می شود؟

جراحی قطع لیگامان

یکی از روش‌های افزایش سایز آلت تناسلی رهاسازی لیگامان آویزان کننده و استفاده از وزنه بعد از جراحی است. جراحی قطع لیگامان باعث می‌شود آلت تناسلی از استخوان لگن تا حدودی جدا شده، در مکان پایین‌تری قرار گرفته و آلت تناسلی را بلندتر کند.

این‌که آلت تناسلی بیمار نهفته یا میکروپنیس باشد، مهم است. این موضوع می‌تواند تأثیر بسیاری بر روی دیده شدن آلت تناسلی و عملکرد آن داشته باشد. اگر طول آلت تناسلی مناسب باشد، ولی بیمار باز هم تمایل به افزایش طول آن داشته باشد، جراحان معتبر این جراحی را هرگز توصیه نمی‌کنند.

جراحی قطع لیگامان چیست؟

برای درک بهتر معنی جراحی قطع لیگامان، بهتر است ابتدا در مورد لیگامان‌هایی که آلت تناسلی را احاطه می‌کنند بدانید.

در همه آقایان، فقط بخشی از آلت تناسلی قابل رویت است. بخش کوچکی از آلت تناسلی آقایان در درون بدن بوده و در زیر پوست مخفی است. بخش مخفی که غالباً نهفته نامیده می‌شود، به وسیله بافت همبندی به نام لیگامان‌های آویزان کننده به استخوان شرمگاهی متصل می‌شود. این لیگامان‌ها نقشی در عملکرد آلت تناسلی ندارند، اما به آلت تناسلی کمک می‌کنند تا در ناحیه بالاتر یا پایین‌تر قرار گیرد. با ایجاد برش در برخی از لیگامان‌های آلت تناسلی، بخش آلت نهفته آزاد و به جای رو به بالا بودن رو به پایین کشیده شده و به سمت بیرون بدن قرار می‌گیرد. در نتیجه، بخش قابل مشاهده آلت تناسلی بلندتر می‌گردد.

نتیجه این جراحی برای هر فرد متفاوت است و بستگی به اندازه آلت تناسلی نهفته در درون بدن آن‌ها دارد. جراحی قطع لیگامان باعث افزایش طول آلت تناسلی نمی‌شود، بلکه بخش نهفته در بدن را آشکارتر کرده و آلت را به سمت بیرون از بدن قرار می‌دهد. در حالت استراحت آلت تناسلی، انتظار ۱ تا ۳ سانتی‌متر افزایش طول را می‌توان داشت. در جراحی قطع لیگامان، در هنگام نعوظ، طول آلت تناسلی بیشتر نخواهد شد. راه‌های بسیاری برای افزایش سایز آلت تناسلی، وجود دارد که حتی ممکن است بدون نیاز به جراحی نیز باشند.

جراحی قطع لیگامان برای چه افرادی مناسب است؟

جراحی قطع لیگامان به عنوان درمان آلت نهفته و در برخی موارد میکروپنیس انجام می‌شود. اکثر آقایان فکر می‌کنند که آلت تناسلی بسیار کوچکی دارند. به همین دلیل ممکن است از بودن در رختکن یا برقراری رابطه جنسی خودداری کنند. آقایانی که آلت تناسلی کوچک‌تر از حد متوسط دارند، ممکن است در هنگام رابطه مشکل داشته باشند و یا خود یا همسرشان در رسیدن به اُرگاسم دچار مشکل شوند. این موضوع می‌تواند بر رابطه جنسی، عزت نفس و سلامت روحی آن‌ها نیز تأثیر بگذارد. حتی آقایانی که آلت تناسلی بزرگ‌تری دارند نیز می‌خواهند طول آن را بیشتر کنند.

آقایانی که اندازه آلت تناسلی طبیعی (بیش از ده سانتی‌متر) دارند، یعنی می‌توانند به صورت ایستاده ادرار کنند و رابطه جنسی داشته باشند نیز برای افزایش اندازه آلت تناسلی خود تمایل به انجام جراحی قطع لیگامان دارند. در این نوع موارد، جراحی قطع لیگامان به خاطر عوارض منفی جدی و عوارض جراحی توصیه نمی‌شود. روش‌های دیگری نیز وجود دارند که نیاز به جراحی نداشته و بدون هیچ خطری اندازه آلت تناسلی را افزایش می‌دهند.

فرایند جراحی قطع لیگامان

جراحی قطع لیگامان روش جراحی است که در بخش سرپایی مرکز جراحی انجام می‌شود. در زیر مراحل جراحی قطع لیگامان بیان شده‌اند:

  1. آمادگی پیش از جراحی: آمادگی پیش از عمل می‌تواند شامل صحبت در مورد پیشینه پزشکی بیمار، آزمایشات مختلف قبل از جراحی و روش انجام بیهوشی باشد.
  2. برش: بسته به روش جراحی، جراح یک برش به شکل Y یا V در بالای ناحیه شرمگاهی یا زیر آلت تناسلی ایجاد می‌کند.
  3. دسترسی به لیگامان آویزان کننده: جراح به دقت لیگامان آویزان کننده که آلت تناسلی را به استخوان لگن متصل می‌کند را شناسایی می‌کند.
  4. آزادسازی لیگامان: جراح با استفاده از ابزارهای جراحی لیگامان آویزان کننده را می‌برد یا آزاد می‌کند. این کار امکان تحرک آلت تناسلی را افزایش می‌دهد. در این مرحله در ناحیه لیگامان قطع شده موادی مانند چربی‌ که به صورت خود به خود ساخته می‌شود یا بافر سیلیکونی قرار می‌گیرد تا احتمال اتصال مجدد لیگامان کاهش یابد.
  5. بستن برش: برش توسط بخیه یا دیگر روش‌های بستن زخم، بسته می‌شود. ناحیه تحت جراحی معمولاً باند پیچی شده و پانسمان می‌گردد.

مراقبت‌های پس از جراحی قطع لیگامان

در همان روز انجام جراحی قطع لیگامان از بیمارستان مرخص می‌شوید. دوره ریکاوری پس از عمل ۲ روز می‌باشد. بلافاصله پس از ریکاوری، می‌توانید بدون هیچ مشکلی کارهای روزانه خود را مجدداً انجام دهید. یک هفته پس از ریکاوری می‌توانید ورزش‌های سبک را آغاز کنید. حداقل تا یک ماه پس از جراحی، باید از انجام هر نوع فعالیت یا ورزش سنگین پرهیز کنید. به بیماران توصیه می‌شود که تا سه هفته پس از جراحی از داشتن رابطه جنسی اجتناب کنند.

می‌توانید کارهای خاصی را انجام دهید تا احتمال بروز عوارض پس از جراحی کاهش یابد. نتایج و افزایش طول قابل مشاهدۀ آلت تناسلی نیز به این مراقبت‌های پس از جراحی بستگی دارد:

  • پیشگیری از اتصال مجدد لیگامان‌ها: در حقیقت بعد از برش لیگامان‌ها، فاصله‌ای ایجاد می‌شود و باید بافت بیمار یا بافر سیلیکونی در این ناحیه قرار گیرد تا از اتصال مجدد لیگامان پیشگیری شود. اگر این اتصال ایجاد گردد، افزایش طول آلت تناسلی معکوس می‌گردد. این امر به طور کلی به مهارت پزشک و دستورالعمل پس از جراحی بستگی دارد و شامل استفاده از وسیله‌ای کششی می‌شود تا اطمینان حاصل شود مجدداً لیگامان به شدت قبل متصل نگردد.
  • جهت آلت تناسلی در هنگام نعوظ: باید برخی از لیگامان‌ها را با مراقبت حفظ کرد تا جهت آلت تناسلی در هنگام نعوظ کمترین تغییرات را داشته باشد. متأسفانه اکثر پزشکان توجهی به این نکته نمی‌کنند. این امر به خود بیمار بستگی دارد، زیرا اگر تمامی لیگامان‌ها قطع شوند، طول آلت تناسلی بلندتر می‌گردد، اما احتمال نعوظ رو به پایین وجود دارد (بر روی زیبایی اثر دارد ولی برقراری رابطه جنسی موفق همچنان ممکن است).
  • جای زخم: جراحی قطع لیگامان استاندارد، شامل قطع لیگامان از طریق ایجاد برش در ناحیه موهای شرمگاهی و درست بالای پایه آلت تناسلی می‌شود. این کار ممکن است باعث ایجاد جای زخم شود که در برخی از بیماران ممکن است بسیار مشهود بوده و از نظر زیبایی نامطلوب باشد. کاهش جای زخم در ناحیه شرمگاهی نیز به مهارت جراح، مثلاً چه مقدار برش نیاز است تا به راحتی جراحی قطع لیگامان انجام شود، بستگی دارد.

افزایش دهنده طول آلت تناسلی

افزایش دهنده طول آلت تناسلی

پیش از انجام جراحی افزایش طول آلت تناسلی، ابتدا یک دستگاه افزایش دهنده آلت تناسلی تهیه فرمایید و کاملاً مطمئن شوید که به عنوان بخشی از زندگی هر روزه خود، می‌توانید ۸ تا ۱۰ ساعت در روز از آن استفاده کنید. پس از جراحی قطع لیگامان هر روز باید از افزایش دهندۀ طول آلت تناسلی استفاده کنید.

در صورتی که پس از جراحی از افزایش دهندۀ طول آلت تناسلی استفاده نکنید، احتمال اتصال مجدد لیگامان‌ها به ساقۀ آلت تناسلی وجود دارد که ممکن است باعث شود آلت تناسلی رو به پایین قرار گرفته و حتی نسبت به قبل از جراحی نیز کوتاه‌تر شود.

بهتر است قبل از جراحی یک افزایش دهندۀ طول آلت تناسلی تهیه کنید تا متوجه شوید که چه حسی دارد و مطمئن شوید می‌توانید به راحتی بعد از جراحی از آن استفاده کنید یا زندگی عادی شما را مختل نمی‌کند.

عوارض جراحی قطع لیگامان

متأسفانه، کوتاه شدن آلت تناسلی از مرسوم‌ترین عوارض جراحی قطع لیگامان است. کوتاه شدن آلت تناسلی معمولاً در نتیجه اتصال مجدد آلت تناسلی آویزان شده به استخوان شرمگاهی است که در بخش بالاتری قرار گرفته است. احتمال بروز این عارضه را می‌توان با قرار دادن بافت‌های نرم، بافت‌های چربی، سیلیکون، پلی تترا فلوئورو اتیلن و سایر مواد مصنوعی به حداقل رساند. در تعداد کمی از بیماران، این مواد می‌توانند باعث عفونت شده و برای برداشتن آن‌ها ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید.

عوارض منفی دیگر این جراحی شامل تغییر شکل، کوتاه شدن بیش از حد آلت تناسلی، انحنا، ورم، توده‌های زیر جلدی، عفونت، زخم‌هایی که بهبود نمی‌یابند و اختلال در عملکرد جنسی می‌شوند.

ممکن است علائم زیر را داشته باشید:

  • کبودی در ناحیه تحت جراحی
  • کبودی در طول آلت تناسلی
  • تغییر در شکل آلت تناسلی
  • خونریزی در محل برش
  • عفونت
  • ورم
  • حس آلت تناسلی به صورت موقت از بین می‌رود.
  • درد در هنگام نعوظ
  • جای زخم

هزینه قطع لیگامان

هزینه قطع لیگامان بسته به مواردی مانند موقعیت جغرافیایی، امکانات خاصی که در جراحی استفاده می‌شود، تخصص جراح و دیگر هزینه‌های آزمایشات پیش از جراحی، بی‌هوشی و مراقبت پس از جراحی می‌تواند متغیر باشد. در مجموع، این درمان اختیاری در نظر گرفته شده و اگر برای اهداف زیبایی انجام شود، معمولاً هزینه‌های آن توسط بیمه درمانی پوشش داده نمی‌شود. هزینه این جراحی ممکن است شامل دستمزد جراح، هزینه اتاق جراحی، هزینه بی‌هوشی و ویزیت‌های پس از جراحی شود.

سخن آخر

در جراحی قطع لیگامان، بخش قابل مشاهدۀ آلت تناسلی با قطع لیگامان آویزان کننده، بزرگ‌تر می‌گردد و تصور بر این است که طول آلت تناسلی افزایش یافته است. این جراحی معمولاً برای مبتلایان به آلت تناسلی نهفته یا میکروپنیس انجام می‌شود. افرادی که خواهان این جراحی هستند باید واقع‌نگر بوده و از خطرات و عوارض احتمالی این جراحی آگاهی داشته باشند. مراقبت‌ها و رعایت دستورات پس از عمل نقش مهمی در کاهش عوارض جانبی و بهبود نتایج دارند. هرچند ممکن است عوارضی مانند کوتاهی و تغییر شکل آلت تناسلی به وجود بیاید، اما با روش‌های جراحی و اقدامات ماهرانه، اکثر بیماران نتایج رضایت‌بخشی را خواهند داشت.

سؤالات پرتکرار

آیا جراحی قطع لیگامان باعث ایجاد نقص در نعوظ می‌گردد؟

در جراحی قطع لیگامان، احتمال ایجاد اختلال در نعوظ کم است. لیگامان به طور مستقیم به جسم غاری آلت تناسلی (بخشی که در هنگام نعوظ با خون پر می‌گردد) متصل نمی‌شود، اما باز هم ممکن است نقشی در نعوظ داشته باشد.

آیا جراحی قطع لیگامان باعث ایجاد جای زخم می‌شود؟

جراحی قطع لیگامان باعث ایجاد اسکار می‌گردد. برای دسترسی به رباط آویزان کنندۀ آلت تناسلی باید برش ایجاد گردد. جای زخم بسته به نوع روش جراحی به شکل Z ،Y یا V خواهد بود. این جای زخم را نمی‌توان با موهای ناحیه شرمگاهی پنهان کرد.

آیا قطع لیگامان، طول آلت را هنگام نعوظ افزایش می‌دهد؟

قطع کردن رباط آویزان کننده می‌تواند طول آلت تناسلی در هنگام استراحت را افزایش دهد، اما تأثیری بر روی طول آن در حالت نعوظ ندارد.

آیا بعد از جراحی قطع لیگامان، لیگامان به شکل اولیه خود باز می‌گردد؟

بازسازی لیگامان‌ها و تاندون‌ها در مقایسه با ترمیم دیگر بافت‌های همبندی بدن، فرایندی کند است. با این حال در صورت نداشتن مراقبت پس از عمل مناسب، این اتفاق می‌تواند روی دهد و اثرات جراحی قطع لیگامان را معکوس کرده و حتی منجر به کوتاه شدن آلت تناسلی گردد.

جراحی قطع لیگامان تا چه اندازه سایز آلت تناسلی را افزایش می‌دهد؟

جراحی قطع لیگامان طول آلت تناسلی در حالت استراحت را ۱ تا ۳ سانتی‌متر افزایش می‌دهد.

اندازه طبیعی آلت تناسلی چقدر است؟

متوسط اندازۀ آلت تناسلی ۱۳ سانتی‌متر است. حتی ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر نیز طبیعی در نظر گرفته می‌شود. در صورتی که می‌توانید به صورت ایستاده ادرار کنید و مشکلی در رابطه جنسی خود ندارید، آلت تناسلی شما کاملاً طبیعی در نظر گرفت می‌شود.

آیا همسر من متوجه جراحی قطع لیگامان من می‌شود؟

اسکارها یا جای زخم‌هایی که پس از عمل باقی می‌مانند، قابل مشاهده بوده و همسرتان متوجه این موضوع خواهد شد.

آیا جراحی قطع لیگامان در کیفیت رابطه جنسی تأثیر خواهد گذاشت؟

هیچ جوابی در رابطه با این سؤال وجود ندارد. جراحی قطع لیگامان ممکن است با افزایش عزت نفس باعث بهبود رابطه جنسی گردد. با این حال برای داشتن رابطه جنسی مناسب فقط اندازه آلت تناسلی مهم نیست. به خاطر داشته باشید که این موضوع کاملاً به اندازه آلت تناسلی مربوط نیست، بلکه روش انجام آن نیز مهم است.

مقالات مرتبط

عوارض واریکوسل چیست؟

واریکوسل یک بیماری است که در آن وریدهای پروستات (وریدهای داخلی پروستات یا پروستاتی) و نواحی اطراف آن متورم میشوند.این وریدها به شکل پریدگی‌های مشابه

تماس با ما