زودانزالی چیست
زودانزالی در آقایان مطلب امروز پیرامون یکی از مشکلات شایع در آقایان است و آن زودانزالی است. با ما همراه باشید.
برای زودانزالی بر حسب تعریف، دقایق مختلفی را ذکر کردهاند. سازمان جهانی بهداشت، بعضاً در موارد مختلف حتی تا پانزده ثانیه را مطرح کرده و مقالات و کتب مختلف، یک دقیقه و دو دقیقه را هم در این مورد ذکر کردهاند. ولیکن چیزی که به عنوان یک فرم کلی در دنیا پذیرفته شده است، آن است که چنانچه از زمان دخول تا زمان انزال، کمتر از یک دقیقه طول بکشد، تعریف زودانزالی یا انزال زودرس است.
زودانزالی در مردان از زبان دکترحجت سلیمی
علت های زودانزالی در مردان
و اما برویم سراغ آنکه علتهای زودانزالی چه هستند. فاکتورهای مختلفی برای آن شناخته شدهاند. شایعترینشان مسائل ژنتیکی است. به صورت کلی در برخی از جوامع و در برخی از افراد به صورت ژنتیکی زودانزالی وجود دارد و این فاکتورهای ژنتیکی هم تا حدودی شناسایی شدهاند. از عوامل دیگر، عوامل محیطی هستند. به هرحال در جوامع مختلف با توجه به شرایط و فرهنگ جوامع، تعریف زودانزالی متفاوت است. برخی از بیماریهای زمینهای هم مانند پرکاری تیروئید و التهاب و عفونت پروستات هم میتوانند باعث بروز جدید زودانزالی شوند. ولیکن در این موارد، بروز جدید آن را شاهد هستیم و فرد مراجعهکننده اظهار میکند که اخیراً دچار زودانزالی شده است.
بررسیهایی که در افراد زودانزال باید انجام بدهیم، یک شرح حال کامل پزشکی است. وضعیت نعوظ، میل جنسی و اینکه آیا این مشکل زودانزالی فقط در یک پارتنر و شریک جنسی است یا به صورت کلی وجود دارد. اینها همه باید بررسی شود.
درمان زودانزالی در آقایان
در ادامه زودانزالی در مردان در چه مواردی باید درمان را برای زودانزالی شروع کنیم. در موارد درمان زودانزالی، توصیه میشود که فرد مراجعهکننده زمان کمتر از یک دقیقه تا انزال را تجربه کند. یا اینکه نه، بعضاً هستند افرادی که زمانشان از یک دقیقه بیشتر است اما به لحاظ روحی-روانی از روابط جنسیشان رضایت ندارند یا اینکه این امر باعث نارضایتی در پارتنر و شریک جنسیشان شده و زندگی شخصی و خانوادگی فرد را تحت تأثیر قرار داده است. در این موارد هم حتی اگر زمان بیش از یک دقیقه باشد، توصیه به درمان میشود.
و اما درمانهای زودانزالی باید درمانهای ترکیبی باشند. درمانها شامل ترکیب رفتاردرمانی و دارودرمانی است. تکنیکهای مختلف رفتاردرمانی وجود دارد. ورزشهای مختلفی برای تقویت عضلات مربوطه توصیه میشود. در کنار آن نیز توصیه به مصرف طولانیمدت دارو میکنیم. البته در مواردی که میزان زودانزالی شدید باشد، توصیه میکنیم که افراد داروها را مرتب مصرف کنند و در مواردی که شدت زودانزالی کمتر باشد، توصیه به مصرف داروها به صورت on demand و در واقع یک ساعت قبل از شروع رابطۀ جنسی، میکنیم. معمولاً درمانها باید به مدت طولانی انجام شوند. فرد موردنظر باید برای مدتهای طولانی تحت نظر باشد و پس از مدتی با استفاده از دارودرمانی و رفتاردرمانیهایی که انجام میشود، تقریباً به هدفی که مدنظرمان است میرسیم و آن هدف این است که یک اعتمادبهنفس جنسی در فرد ایجاد شود. به مرور زمان که این اعتمادبهنفس جنسی در فرد ایجاد شود، میتوانیم داروهایمان را کمتر کنیم یا اینکه قطع کنیم.
در هر حال، خلاصۀ این بحث امروز ما این میشود که زودانزالی نیاز به بررسی و ترکیب درمانهای دارویی و رفتاردرمانی دارد. طول مدت درمان آن هم معمولاً طولانی است و به مرور زمان و تحت نظر پزشک میشود این مشکل را بهبود بخشید.
سوالی دارید ؟
امیدواریم از این مطلب که در سایت دکتر حجت سلیمی متخصص اورولوژی منتشر شده است اطلاعات کافی را به دست آورده باشید. اگر درخصوص مطلب “زودانزالی در مردان” سوالی دارید، در قسمت دیدگاه ها برای بنویسید و سوال خود را بپرسید. دکتر حجت سلیمی در کمترین زمان ممکن شخصا به آن پاسخ میدهد.